klik op foto's voor info

info reserveren kunst & design links

'The apARTment' is een ruime, comfortabele en bijzonder vormgegeven woning op het voormalige eiland Wieringen, "De Kroon" van Noord-Holland.
De combinatie van de met design en kunst ingerichte ruimte en het authentieke landschap met de waddenkust, het Robbenoordbos, IJsselmeer, visserijhaven én de Afsluitdijk maakt een verblijf in The apARTment uniek.

De woning maakt deel uit van een actief cultureel pand en is toch totaal zelfstandig met eigen ingangen.
Ook in de speciaal voor The apARTment gereserveerde omzoomde tuin heb je volledige privacy, maar als je de levendigheid van de ateliers wil meemaken staan deze open voor een bezoek.

Dit is de ideale "onthaastingsplek" om te genieten van rust, natuur en mooie zaken. Niet alleen aantrekkelijk voor liefhebbers van cultuur, de vele vogelsoorten, wandel- en fiets mogelijkheden en excursies per schip op de Waddenzee zijn een beleving.
Door de centrale ligging in de kop van Noord-Holland zijn makkelijk dagtrips te maken naar zowel het Noordzeestrand, het waddeneiland Texel en de Friese meren als de steden Alkmaar, Hoorn, Leeuwarden en Amsterdam.

De inrichting met extra tafel, snelle kabel- en Wifiverbindingen en meer optionele facilteiten maakt The apARTment ook heel geschikt voor de flexwerker, schrijver en ontwerper of voor meetings.

De woning biedt met ongeveer 85 m2 ruimte voor 2 tot 3 personen.

meer hierover